Competitie “Smart IT” (16 noiembrie 2011)

Evenimentul este organizat de Playtech.ro si va avea loc la Bucuresti.

Smart IT este un concurs de aplicatii pentru platforme web si mobile si se adreseaza studentilor si tinerilor pasionati de programare.

In perioada 17 octombrie - 10 noiembrie va avea loc inscrierea aplicatiilor in una din cele doua sectiuni - web sau mobile - de pe pagina competitiei, urmand ca pe 14 noiembrie sa fie anuntati cei zece finalisti. Pe data de 16 noiembrie va avea loc o masa rotunda, unde cei zece finalisti vor prezenta aplicatiile in fata unui juriu, precum si a publicului format din ceilalti participanti si cititori Playtech.ro, inregistrati in prealabil pentru invitatie.

In competitia Smart IT vor fi acceptate aplicatii dezvoltate de echipe de pana la cinci membri. Nu exista limitari privind suportul, orice platforma web sau mobile fiind admisa in concurs. Conditia principala pentru intrarea in Smart IT este ca aplicatiile sa nu fi fost facute publice pana la data de 17 octombrie 2011.

Aplicatiile software vor fi analizate in functie de originalitatea ideii, creativitate, modalitate de implementare (design, performanta, experienta in utilizare), utilitate practica, impact potential.

Fiecare din cei zece finalisti isi va prezenta aplicatia pe data de 16 noiembrie, iar juriul va dezbate si va desemna doi castigatori a cate 1.000 de euro, cate unul pentru fiecare categorie - web & mobile.

Competitiei principale i se vor adauga concursuri surpriza pe diverse teme propuse de companii partenere.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.