Conference on Intrapreneurship (19 - 22 iulie)

Evenimentul, organizat de JADE Romania, va avea loc in perioada 19 - 22 iulie in statiunea Mamaia.

Conform organizatorilor, sunt asteptati sa participe 200 de Junior Entrepreneurs europeni pentru a dezbate rolul pe care il are un intraprenor in dezvoltarea unui business.

Participantii vor asista la prezentari despre inovatie in cadrul locului de munca si workshop-uri despre cum sa isi dezvolte abilitatile antreprenoriale in interiorul companiilor.

Organizatorii spun ca una dintre principalele atractii ale evenimentului va fi Innovation Lab, constand in workshopuri in care studentii vor lucra pentru a rezolva problemele companiilor.

Speakerii prezenti la eveniment sunt: Marius Ghenea, Business Angel si Serial Entrepreneur; Radu Georgescu, CEO Gecad Group; Mihai Stanescu, Business Coach; Sorin Matei, consultant pe Intraprenoriat precum si nume internationale printre care: Steve Price - CEO EIIL, Jean-Yves Huwart, fondatorul Entreprise Globale si organizatorul primei conferinte internationale pe tema intraprenoriatului, si Philippe Meda - CEO Merkapt.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici.

startups.ro este partener media al conferintei si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite pentru prima zi a evenimentului. De asemenea, cei care solicita bilete pentru prima zi (19 iulie) prin intermediul startups.ro vor beneficia de o reducere de 15%.  Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.