Conferinta "Afaceri pe tocuri" (28 februarie 2011)

Evenimentul, organizat de JCI Bucuresti, va avea loc pe 28 februarie, la hotel Novotel, in Bucuresti, si isi propune sa aduca in prim plan importanta femeilor antreprenor din Romania.

Prima parte a conferintei se va axa pe discursuri motivationale sustinute de femei antreprenor, care au cunostinte solide in implementarea, cresterea si consolidarea unei afaceri.

Cea de-a doua parte va fi dedicata prezentarii programului "ESTHR - pachet integral de actiuni pentru dezvoltarea rolului femeii in societatea romaneasca", sustinut de BNS (Blocul National Sindical). Prin acest program se doreste stimularea initiativelor antreprenoriale si in special a proiectelor de afaceri propuse de femei. Ajuns la cea de-a treia editie de premiere, programul ESTHR ofera premii in valoare de 20.000 de lei pentru demararea de mici afaceri.

Participantele la conferinta vor avea ocazia sa isi depuna planurile de afaceri pentru obtinerea unor burse de dezvoltare in cadrul programului, dar si sa afle mai multe detalii direct de la initiatorii ESTHR prezenti la eveniment.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.