Conferinta Antreprenor 2010 - “Show me the business” (27 mai 2010)

Evenimentul, organizat de Money Express, va avea loc pe 27 mai, in Bucuresti.

Conferinta se adreseaza antreprenorilor romani de toate varstele, aflati in diferite faze de dezvoltare a propriilor afaceri, de la start-up la momentul unei cresteri sustinute.

Prin tematica abordata, conferinta isi propune sa explice urmatoarele: De ce si cum am ajuns la inceputul unei noi ere, cea a economiei antreprenoriale; Cum s-a schimbat atitudinea antreprenorilor sub amprenta crizei si ce rol va juca flerul in noua economia antreprenoriala; Cum ii ajuta pe intreprinzatori instinctul rafinat de testul recesiunii sa configureze noua economie antreprenoriala; Care sunt principalele patru caracteristici ale contextului economic emergent bazat pe initiativa.

Conferinta va avea printre vorbitori tineri antreprenori si intreprinzatori consacrati pe plan international. Lista speakerilor este completata de antreprenori romani cunoscuti si de reprezentanti ai noului val antreprenorial din Romania, tineri cu idei deosebite de afaceri si cu metode si modele inovative de business.

Taxa de participare este de 399 de lei + TVA/persoana, la care se acorda diverse reduceri in functie de momentul inscrierii si numarul de participanti.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.