Conferinta Balanced Scorecard (11 iunie)

Evenimentul, organizat de Corporater Romania, va avea loc pe 11 iunie, la Hotel Hilton, Bucuresti.

"Conferinta reprezinta o ocazie unica de a obtine raspunsuri clare si practic aplicative la intrebari pe care managerii romani le au referitor la Balanced Scorecard", se mentioneaza in comunicatul de presa.

Tematica conferintei:
- Ce este Balanced Scorecard si cum se implementeaza? Adoptat pe scara larga la nivel mondial, Balanced Scorecard este un sistem de management integrat al intregii organizatii, care insa nu inseamna acelasi lucru pentru toata lumea. Implementarea sa nu este simpla, dar exista metodologii bine puse la punct, care maximizeaza sansele de succes.

- Care sunt beneficiile adoptarii Balanced Scorecard, ca sistem de management al Executiei Strategiei si al Performantei in transformarea organizatiei?

- Care sunt sistemele expert pentru Balanced Scorecard? Data fiind complexitatea implementarii si utilizarii sale, Balanced Scorecard necesita sisteme informatice special concepute pentru acest scop, flexibile si simplu de folosit.

Firme autohtone si internationale au decis deja sa implementeze in Romania Balanced Scorecard, corect si concret. Ce anume a determinat decizia lor?

Taxa de participare la eveniment este de 250 de euro.

Participantii in grup de trei sau mai multe persoane din aceeasi organizatie au o reducere a taxei de participare de 20%.

Mai multe detalii despre eveniment si despre inscrieri gasiti aici.

startups.ro este partener media al evenimentului si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la adresa: redactia [@] startups.ro.