Conferinta Business Days Iasi (3 - 4 octombrie 2012)

Evenimentul, organizat de AdeSCO si Newfield Consulting, face parte din suita de evenimente Business Days si va avea loc in perioada 3 - 4 octombrie la Palas Mall, in Iasi.

Iasi Business Days este dedicat antreprenorilor, managerilor, si intregii comunitati de afaceri locale si regionale, fiind precedat de alte doua editii: in Timisoara (martie 2012) si Cluj-Napoca (iunie 2012), la care au participat peste 800 de invitati.

Scopul conferintei este de a oferi factorilor de decizie din companii o viziune din partea unor personalitati ale mediului de afaceri din Romania despre: trendurile in afaceri, exemple de afaceri si proiecte de succes, respectiv povesti motivationale si idei inspirationale din partea unor speakeri.

In cadrul workshop-urilor, participantii vor avea oportunitatea de a-si dezvolta abilitati manageriale si antreprenoriale necesare perioadei dificile pe care o traverseaza economia mondiala, tinand cont de noua paradigma din lumea de business.

Printre invitatii acestei editii vor fi: Gabriel Biris, Marius Ghenea, Loránd Soares-Szász, Bogdan Comanescu, Ciprian Stavar, Ivan Patzaichin, Teodor Frolu, Andy Szekely, Florentin Banu, Mihai Stanescu, Madalina Uceanu, Eusebiu Burcas, Adela Jansen.

Mai multe detalii despre inscriere pot fi gasite aici.

startups.ro este partener media al evenimentului si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite. Pentru detalii, trimite-ti un e-mail la redactia [@] startups.ro.