Conferinta "Caz de leadership unic - Don Quijote" sustinuta de Dan Puric (28 noiembrie 2012)

Evenimentul, organizat de Business-Edu in colaborare cu In Vestiar, va avea loc pe 28 noiembrie, la Howard Johnson Grand Plaza, in Bucuresti.

Potrivit organizatorilor, aceasta conferinta se adreseaza tuturor celor care vor sa invete cum sa se pozitioneze ca lider in compania in care lucreaza.

Beneficiile participarii la aceasta conferinta:
• Vei avea o noua perspectiva a leadershipului;
• Vei aborda comunicarea cu cei din jur dintr-un unghi diferit;
• Vei intelege dimensiunile relatiei dintre cel care conduce şi cel care il urmeaza;
• Iti vei oferi o oportunitate de auto-cunoaştere şi evaluare din perpectiva sumei de calitati care te pot pozitiona ca lider;
• Vei avea oportunitatea de a relationa cu Dan Puric, cunoscandu-l, de data aceasta, dintr-o perspectiva noua: aceea de de trainer.

Actorul si regizorul Dan Puric este inventatorul unui limbaj unic de comunicare teatrala, creat prin alaturarea unor forme spectaculare diferite: pantomima clasica si comportamentala, dans popular romanesc, rusesc, step, tango, flamenco, balet, dans contemporan, arte martiale, pe care maestrul le foloseste ca vehicul de trasmitere a unor idei, trairi, sentimente dand spectacolului o forma originala, o viziune regizorala noua, care se adresesaza unei categorii largi de public.

Dan Puric semneaza regia si conceptia mai multor spectacole ("Pantomimia”, "Toujours L`Amour”, "Costumele”, "Made in Romania”, "Hic sunt leones”, "Cei 150”, "Don Quijote”) si este protagonistul one-man-show-ului "Vis”. Cu aceste spectacole el a probat unicitatea, valoarea si forta artistica a acestui limbaj in peste 36 de state ale lumii.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite aici.

startups.ro este partener media al evenimentului si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite. Pentru mai multe detalii trimiteti un e-mail pe adresa redactia[@]startups.ro.