Conferinta Coaching 2011 - The Inner Game of Work (27 mai 2011)

Evenimentul, organizat de Business-Edu, va avea loc pe 27 mai, la Hotel Capital Plaza din Bucuresti, si este dedicat comunitatii de coaching din Romania.

Publicul va fi format din middle si top manageri, HR manageri dar si coachi si consultanti independenti, iar vorbitorii sunt specialisti in coaching si dezvoltare personala.

Conferinta il va avea ca invitat special pe Tim Gallwey, trainer si autor de succes al seriei de carti de metodologie The Inner Game.

Daca esti manager, Conferinta de Coaching 2011 - Inner Game of Work este evenimentul la care poti afla despre: Cum creezi si pastrezi focusul la locul de munca; Cum creezi o cultura organizationala in care sa fie posibil coaching-ul; Cum folosesti coachingul pentru a aduce echipele la performanta; Cum folosesti coaching-ul pentru cresterea potentialului echipelor; Cum folosesti coaching-ul in patru conversatii de performance management; Coaching in procesele de decision making; Cum maximizezi invatarea din experientele celorlalti. In plus, seminarul lui Tim Gallwey, dedicat metodei Inner Game, isi propune sa-i invete pe participanti cum sa gandeasca asemenea unui CEO  si cum sa eficientizeze raportul timp/bani.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite aici.