Conferinta dedicata Comunicarii Interne (24 octombrie 2011)

Evenimentul este organizat de Saga Business & Community si va avea loc pe 24 octombrie, la Hotel Intercontinental, in Bucuresti.

Conferinta este adresata directorilor, managerilor, specialistilor, liderilor si consultantilor implicati in comunicare interna, angajamentul angajatilor, identitate corporatista si de brand, comunicare corporatista, dezvoltare de brand, relatia cu media, managementul schimbarii, relatii publice, planificare strategica, dezvoltare si training, dezvoltarea si transformarea organizationala, resurse umane.

Agenda conferintei cuprinde urmatoarele sesiuni: Modalitati de comunicare cu angajatii pentru cresterea certitudinii in timpuri incerte; Comunicarea interna prin schimbare si criza; De ce munca? Motivatia si comunicarea interna; Sesiune interactiva: Cele mai intalnite greseli in comunicarea interna; Studiu de caz: comunicarea integrata in cazul post-fuziunilor; Networking si brainstorming de idei si solutii inovatoare pe care le poti folosi in activitatea de comunicare interna.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.