Conferinta "Fresh&New" Finantare.ro - Forum regional de finantari europene, management de proiect si investitii (4 iunie 2010)

Evenimentul, organizat de Arhipelago, va avea loc pe 4 iunie, la Iasi.

Conferinta Finantare.ro isi propune sa promoveze cele mai noi curente in managementul proiectelor, finantari europene si investitii. Evenimentul acopera nevoile regiunii de Nord Est, prin oferirea de interactiune si informatii cu privire la noile tendinte in domeniul managementului de proiect, propune noi surse de finantare si noi tipuri de abordare a finantarilor europene.

In prima parte a zilei, vor avea loc in paralel conferinte care vor aborda cele patru teme: finantari europene, managementul proiectelor, consultanta in finantari si investitii. La acestea vor lua cuvantul mai multi vorbitori - speakeri, oameni de afaceri, persoane cu experienta in domeniu.

Dupa pauza de pranz, informatiile dobandite vor fi consolidate prin workshop-uri cu numar limitat de persoane, pentru a crea o interactiune mai puternica intre participanti si speakeri.

Pana pe 17 mai, taxa de inscriere este de 120 lei + TVA/persoana. In intervalul 18 mai - 2 iunie, taxa de inscriere este de 150 lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.