Conferinta “Funding Growth in Turbulent Times. Partnering for New Economic Realities” (28 iunie)

Evenimentul, organizat de Asociata Fondurilor de Private Equity din Sud-Estul Europei (SEEPEA), va avea loc pe 28 iunie la Hotel Intercontinetal, din Bucuresti.

Aflata la ce-a de-a cincea editie, conferinta reuneste reprezentantii fondurilor de investitii de tip Private Equity din Sud-Estul Europei pentru a discuta cu si pentru antreprenori, despre cele mai eficiente solutii de dezvoltare a afacerilor in actualul context  economic si social.

Organizatorii doresc sa fie locul de intalnire al antreprenorilor si al managerilor de top din toate domeniile cu investitorii, consultantii, avocatii, care vor sa isi gaseasca noi parteneri si sa afle solutii pentru a transforma provocarile in oportunitati de crestere.

Fondurile nu sunt simpli investitori financiari, ci adevarati parteneri ai antreprenorilor. Contributia lor consta si in know-how, deschidere de piete externe, sprijin in recrutarea unor manageri performanti si acces la cele mai noi informatii de piata. De aceea am gandit agenda conferintei ca o ilustrare a contributiei fondurilor in aceste domenii”, a declarat  Irina Anghel, secretar general SEEPEA.

Subiectele principale care vor fi discutate in cadrul conferintei:
• Reinventarea retail-ului in secolul XXI
• De la idee in tehnologie la succes pe bursele internationale
• Expansiunea internationala - secretele reusitei si provocari
• Accelerarea cresterii in consumer business
• De la probleme sociale la profit: antreprenoriatul social 

Mai multe detalii despre despre eveniment poti fi gasite aici.