Conferinta "In stare de dialog" - Horatiu Malaele (14 martie 2013)

Evenimentul, organizat de Business-Edu in colaborare cu In Vestiar, va avea loc pe 14 martie, intre orele 18.30 - 20.30, la Hotel Marshall Garden Bucuresti.

Aceasta conferinta se adreseaza tuturor celor care conduc echipe, interactioneaza in cadrul unei echipe, celor care au de vandut idei si tuturor celor care vor sa devina buni comunicatori sau mai buni decat sunt deja.

Evenimentul reprezinta o experienta de comunicare reala, sustinuta prin umor de catre Horatiu Malaele.

Care este esenta conferintei:
• Dialogul este un act rar de colaborare in lumea adultilor.
• Dialogul, interactiunea cu oamenii, este singura ipostaza reala de comunicare si singurul cadru eficient pentru a construi relatii reale intre oameni.
• Descopera tehnici prin care conturezi un dialog si moduri prin care faci o conversatie universal placuta si eficienta.
• Afla ce inseamna sa ai un rol de partener receptiv intr-un dialog.

Potrivit organizatorilor, participantii isi vor descoperi disponibilitatea si dezvolta abilitatea de a dialoga; vor afla care sunt mecanismele dialogului: cum sa stabileasca si sa construiasca legaturi cu cei din jurul lor; care este atitudinea corecta si postura castigatoare in fata interlocutorului; vor avea oportunitatea de a intra in dialog atat cu Horatiu Malaele, cat si cu ei insisi, din perspectiva evaluarii disponibilitatii personale spre a dialoga in mod autentic.

Taxa de participare este de 180 de lei. Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi aici.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media si poate oferi un numar limitat de invitatii. Pentru mai multe detalii trimiteti un e-mail la adresa redactia [@]startups.ro.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.