Conferinta “Leaders in Marketing” (18 octombrie)

Evenimentul, organizat de Linked Events si Renauld, va avea loc pe 18 octombrie la Bucuresti.

Conferinta va reuni lideri internationali in marketing pentru a prezenta cele mai recente tendinte in marketing, media si branding, identificate la nivel global, conform comunicatului de presa al organizatorilor.

I-am selectat pe cei mai buni practicieni si speakeri cu experienta globala, adevarati mentori” declara Paul Renaud, Head Coach Renaud.

Evenimentul se adreseaza managerilor de top si middle managerilor din companii, reprezentantilor agentiilor de media, publicitate si PR precum si consultantilor independenti in branding, social media, bloggeri si presa de specialitate.

In cadrul sesiunilor vor fi prezentate zeci de studii de caz si best practices si vor fi expuse strategii de crestere ROI  pentru departamentele de marketing/sales, agentii media si PR.

"Leaders in Marketing va fi locul de intalnire pentru cei mai influenti, talentati si informati lideri!” spune Oana Molodoi, Managing Partner Linked Events.

Printre speakerii prezenti: Paul Garrison, Professor Ivy League si Managing Director Garrison Group, Tim Walters, Presedinte InfoTech Marketing, Colin Shea, VicePresident Strategy Planning and Regulation Vodafone Cehia, Kate Hamilton, Marketing Director Myriad AG.

Pana la data de 15 iunie se pot face inscrieri pentru participare beneficiind de un discount de 45% din pretul biletului de intrare.

Mai multe detalii despre eveniment si despre inscrieri gasiti aici.