Conferinta M&A cum sa dezvolti si sa vinzi o afacere de succes? (10 aprilie)

Evenimentul, organizat de Medien Holding pe 10 aprilie la hotel Intercontinetal din Bucuresti, are  ca tema investitiile directe in Romania (ISD): rolul institutiilor financiare internationale si al fondurilor private equity in finantarea si educarea antreprenorilor locali, si se adreseaza investitorilor, fondurilor de investitii de tip private equity, bancilor, SIF-urilor, antreprenorilor si managerilor de companii.

In cadrul primei sesiuni,  printre subiectele propuse spre dezbatere se afla:
Rolul major al institutiilor financiare internationale (IFIs) in finantarea economiei romanesti, in proiecte publice si private
Importanta fondurilor de tip private equity si de tip venture capital in finantarea si educarea proiectelor romanesti. Educarea intreprinzatorilor: Cum sa pastrezi azi o companie in picioare, cum sa accesezi capital, cum sa faci exit cu ajutorul unor investitori privati sau strategici, sau pe bursa?
Importanta asigurarii unui mezzanine financing intermediar dezvoltarii. Rolul fondurilor de tip private equity
Impactul unui manager privat, dupa exemplul Franklin Templeton la Fondul Proprietatea. Impactul listarilor private si exiturilor asupra Bursei de Valori Bucuresti.

A II-a sesiune a evenimentului se va axa pe urmatoarea tematica:
Rolul business angels in cresterea intreprinzatorilor mici si mijlocii. Intrarea in afacere a unui investitor strategic
Recurgerea de insolventa. Cum sa recuperezi asseturi? Cele mai mari probleme ale intreprinzatorilor
Fuziuni si achizitii (M&A). Aspecte legale si perspective
Evaluari de business. Unde te afli fa?a de concuren?a?
Cum sustii afacerea si cum si cand o poti vinde in profit (exit profitabil)?

Printre speakeri se numara:  Alexandra Gatej, Presedinte, AmCham; Steven van Groningen, Presedinte, FIC; Lucian Anghel, Presedinte, BVB; Radu Georgescu, Presedinte, GECAD;  Peter Barta, Director executiv, FPP; Marius Ghenea, Presedinte Fit Distribution; Jean Valvis, CEO, Valvis Holding; Claudia Pendred, Director pentru Romania, BERD;  Milena Messori, Director pentru Romania, BEI; Francois Rantrua, Country Manager, World Bank.

Taxa de participare este de 100 euro +TVA.

startups.ro este partener media al "M&A cum sa dezvolti si sa vinzi o afacere de succces?" si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite la acest eveniment.

Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.