Conferinta “Managementul riscului de creditare” (15 iunie 2010)

Evenimentul, organizat de ICAP Romania, va avea loc pe 15 iunie, la Athenee Palace Hilton, in Bucuresti.

Agenda evenimentului cuprinde urmatoarele teme: Ciclul activitatii de creditare; Piete emergente versus piete dezvoltate - cum evolueaza companiile si unde
se regasesc riscurile reale in prezent; Analiza indeplinirii corelate a obligatiilor financiare; Asteptarile CEO-ului de la Departementul Financiar cu privire la Managementul Riscului de Creditare, indeosebi in perioada crizei economice; Mijloace moderne de gestionare a riscului - Colectarea Datoriilor.

Printre vorbitori se numara: Leonidas Kotsaftis - Director, Credit Ratings, ICAP Group; Richard Hunter - Managing Director EMEA & Asia-Pacific, Fitch Ratings; Petr Vins - Ph.D., General Manager, Moody's Central Europe. Acestora li se vor alatura CEO’s din partea unor companii romanesti si multinationale dar si experti in colectare debite din sectoarele bancar si corporate.

Taxa de participare este de 195 de euro/persoana. Pentru a doua persoana din cadrul aceleasi companii taxa devine 170 de euro, iar pentru cea de-a treia 150 de euro. Detalii privind inscrierea pot fi solicitate la adresa de e-mail creditriskconference[la]icap[punct]ro.

Mai multe informatii legate de eveniment pot fi gasite aici.