Conferinta Promotions 360 (11 - 12 octombrie 2012)

Evenimentul, organizat de Evensys, se adreseaza practicienilor in marketing si retail si va reuni specialisti care vor dezbate cele mai noi tendinte din domeniu si strategii pentru o integrare de succes a promotiilor in planul de marketing.

Prima zi (11 octombrie) va include conferinte despre cele mai noi tactici si aplicatii din domeniu precum si studii de caz pentru a intelege modul in care promotiile pot fi implementate in avantajul produsului sau companiei.

A doua zi a evenimentului isi propune un workshop intensiv concentrat pe integrarea promotiilor in strategia de marketing pentru stimularea consumatorul si maximizarea vanzarilor pe termen lung.

Publicuri-tinta: marketing directors; brand managers; marketing specialists; planning directors; strategy directors; practicieni din advertising.

Printre speakerii prezenti se numara: Maia Novolan, Director General Syscom Digital; Adrian Alexandrescu, Managing Partner Interactions; Elena Apostol, Marketing & Communications manager SEAT Porsche Romania.

Mai multe detalii despre inscriere pot fi gasite aici.