Conferinta SEM Days (5 - 6 iunie)

Conferinta SEM Days, organizata de 2Parale, dedicata specialistilor in search engine marketing, va avea loc pe 5-6 iunie, la Bucuresti. 

SEM Days 2012 este prima conferinta de SEO si PPC din Romania conceputa atat pentru oamenii de marketing cu experienta in online, cat si pentru cei aflati la inceput de drum in acest domeniu.  Participantii vor avea acces la doua zile de sesiuni interactive, studii de caz si discutii care vor dezvalui tehnici si secrete pentru o campanie de succes.

La eveniment vor fi prezenti experti cu autoritate la nivel international in search engine marketing: Phillip Nottingham de la agentia britanica Distilled, Paul Rouke (PRWD), Gary R. Beal (VanguardSEO), Mike Litson (Blueclaw Media), Ralph Tegtmeier (aka Fantomaster) si  Julia Lukyanova (aka IrishWonder).

Printre speakerii romani care au zeci de ani de experienta in marketing online, se numara:  Cristina Andrei (Bitdefender), Gabriel Curcudel (Advert Point), Claudiu Murariu (PadiCode), Razvan Gavrila (cognitiveSEO), Cristian Ignat (2Parale), Ionut Munteanu (Webdigital) si Razvan Alexa (consultant independent).

Pana pe 6 mai, primele persoane care se vor inscrie vor beneficia de o reducere de 30%.

Mai multe informatii despre participarea la eveniment, program si vorbitori sunt disponibile pe semdays.ro.