Conferinta Solution 2010 (23 - 26 septembrie 2010)

Evenimentul, organizat de roPot, va avea loc in perioada 23 - 26 septembrie, la Bran.

Solution reprezinta o platforma de invatare desfasurata intr-un cadru inovator, care sustine tineri din intreaga lume in a adauga claritate, incredere, capacitate si curaj eforturilor lor de a face diferenta in societate.

Conferinta isi propune sa sustina cristalizarea si planificarea initiativelor antreprenoriale intr-un mediu multicultural, sa faciliteze colaborarea, feedback-ul si suportul reciproc intre  studenti, antreprenori, tineri profesionisti si organizatii ce sustin intreprinderile sociale.

Echipa de facilitatori, formata din membri din Romania, Austria, Olanda, Marea Britanie si Finlanda, vine cu experienta atat in zona de invatare precum si in zona de antreprenoriat social. In calitate de lideri ai diverselor comunitati de antreprenoriat social in tarile de origine, acestia vor aduce exemple practice si vor deschide discutii pragmatice in cadrul Solution.

Evenimentul dedicat antreprenoriatului social a fost gazduit pentru prima data in Austria, in anul 2006, iar in 2009 i-a fost atribuit oficial patronajul UNESCO. A cincea editie va avea loc in septembrie in Romania si va implica 90 de participanti, carora li se vor alatura echipa de facilitatori internationali, precum si o serie de vorbitori locali si internationali.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.