Conferinta "Transfer Pricing" (24 octombrie 2012)

Evenimentul, organizat de Medien Conferences in colaborare cu KPMG, va avea loc pe 24 octombrie, la Bucuresti.

Conform organizatorilor, evenimentul reprezinta o oportunitate de a discuta intr-un cadru deschis cu specialistii despre subiectele de importanta majora privind preturile de transfer:
• Cum sa preintampini si sa atenuezi cele mai frecvente riscuri legate de transfer pricing;
• Modificarile legislative si efectele acestora;
• Practicalitatea preturilor de trasfer prin prisma controalelor fiscale si a jurisprudentei;
• Interferenta TVA cu preturile de transfer;
• Acordul de Pret in Avans.

Sunt asteptati sa participe reprezentanti din domeniile: strategic management, finance management, corporate management, legal management.

Speakerii conferintei sunt:

• Mark Gibbins  - sef al Departamentului de Servicii Fiscale din KPMG Romania. El are experienta intr-o gama larga de probleme fiscale, atat in Europa Centrala si de Est, cat si in afara acesteia. Are o experienta deosebita in structurarea Investitiilor Straine Directe, de restructurare si fuziuni, precum si stimulente fiscale.
Mark este Contabil Autorizat in Marea Britanie si membru titular (Fellow) al Institutului de Contabili Autorizati din Anglia si tara Galilor (FCA).Niculae Done  - inainte de a se alatura KPMG, Niculae Done a fost director pe probleme de impozite directe in cadrul Ministerului Finantelor, fiind implicat in coordonarea si dezvoltarea legislatiei romanesti. Principalele domenii de expertiza sunt sectorul energetic, sectorul farmaceutic si FMCG, sectorul auto, sectorul bancar, sectorul agricol etc.

• Teodora Alecu -  s-a alaturat echipei KPMG acum 12 ani, perioada in care a dobandit experienta in procesele de “start-up”, reorganizari, joint-ventures si elaborarea planurilor de obtinere de facilitati din investitii.

• Cristina Vasilescu (Voicu) -  are peste sase ani de experienta in KPMG si patru ani de experienta in domeniul contabil. Este Membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania, al Corpului Expertilor Contabili din Romania si membru stagiar in Uniunea Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania.

• Ramona Jurubita - are noua ani de experienta in KPMG si trei ani ca Director de Impozite si Taxe intr-o companie multinationala privind aspectele practice legate de planificare fiscala, inspectii fiscale etc.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite aici.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media si poate oferi un numar limitat de bilete gratuie. Pentru mai multe detalii trimiteti un e-mail pe adresa: redactia [@] startups.ro.