Conferintele “Antreprenori versus Investitori” (25 - 26 octombrie 2012)

Cele doua evenimente cu titlul "Antreprenori versus Investitori cu Robert Hisrich" vor avea loc in perioada 25 - 26 octombrie la Cluj-Napoca, respectiv la Bucuresti.

Invitatul principal este profesorul Robert Hisrich, renumit profesor universitar de antreprenoriat la nivel mondial, el insusi un antreprenor si investitor de succes. Robert

Hisrich  va conferentia alaturi de antreprenori si investitori renumiti din Romania intr-o serie de doua conferinte dedicate antreprenorilor.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este gandit sa se desfasoare in patru etape, de la startul in afaceri, pana la faza de antreprenoriat pasiv sau de investitor. In fiecare din cele patru faze au loc dezbateri moderate in care antreprenori de succes si investitori cu vasta experienta investitionala pe piata din Romania, ofera o imagine asupra plusurilor si minusurilor fiecarei etape, atentionand participantii in special asupra provocarilor pe care le vor intalni.

Printre invitatii prezenti la cele doua conferinte, se mai afla: Marius Ghenea, Adrian Florea, Dragos Roua, Orlando Szasz, Cristian Nacu, Adrian Erimescu, Rucsandra Hurezean, Mihaela Perianu, Florentin Banu, Ovidiu Sandor, Silviu Hotaran, Razvan Tudor, Radu Tudorache,  Voicu Oprean, Daniel Visoiu etc.

Tichetele de acces la eveniment sunt adaptate in functie de zona de interes a unui antreprenor si sunt de patru feluri:
• Start-Up
• Antreprenor
• Business Angels
• Excelenta in afaceri

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

startups.ro este partener media al evenimentului si poate oferi un numar limitat de bilete gratuie. Pentru mai multe detalii, trmiteti un e-mail pe adresa redactia[@]startups.ro.