Conferintele Nationale eCommerce (8 - 9 mai)

Conferintele Nationale eCommerce, parte a Galei premiilor eCommerce 2012, se vor desfasura in perioada 8 - 9 mai, la Crystal Palace Ballroom, in Bucuresti. 

La eveniment vor fi invitati specialisti din Romania si din afara tarii, pentru a dezbate subiecte de maxim interes pentru toti cei direct implicati in comertul electronic: studii de piata, studii de caz, plati online, SEO, Google AdWords, Google Analytics, optimizarea conversiilor, social media, usability, marketing afiliat, e-mail marketing, noi tehnologii.

Pe parcursul celor doua zile, vor fi dezbateri publice, mese rotunde si keynote speeches. De asemenea, se vor desfasura - in paralel - opt workshop-uri si vor avea loc discutii one-to-one cu furnizorii de servicii si solutii e-commerce.

Conferintele Nationale de E-Commerce se adreseaza tuturor jucatorilor din piata: magazine online; antreprenori; banci; procesatori de plati; dezvoltatori, programatori si specialisti SEO; furnizori de servicii si solutii e-commerce; advertiseri; retele de marketing afiliat; site-uri de reduceri colective; consultanti; agentii de comunicare si marketing online.
 

Taxa de participare pentru cele doua zile de dezbateri este de 350 lei +TVA.

startups.ro este partener media al Galei Premiilor eCommerce 2012 si poate oferi un numar limitat de invitatii gratuite la acest eveniment. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.