Conferintele Regionale RURAL - Antreprenor (19 februarie - 28 martie 2011)

Seria de evenimente, organizata de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, va avea loc in perioada 19 februarie - 28 martie, in cele 23 de judete din Regiunile de dezvoltare Nord-Vest, Sud-Muntenia, Sud-Vest, Oltenia, Vest si Bucuresti-Ilfov.

Publicul tinta este format din oameni de afaceri sau persoane care doresc sa initieze o afacere in mediul rural si sunt interesati de dobandirea de cunostinte, abilitati si comportamente antreprenoriale, de dezvoltarea propriei afaceri si de accesarea fondurilor europene.

Agenda fiecarui eveniment va cuprinde urmatoarele: Prezentarea proiectului RURAL - Antreprenor. Avantaje pentru antreprenori; Cultura manageriala moderna si rolul ei in succesul companiilor; Idei de succes si bune practici internationale; Prezentari interactive cu experti internationali, consultanti, profesori, antreprenori de succes; Prezentarea modulelor Programului educational antreprenorial e-Learning; Prezentare platforme e-Learning, e-Business, e-Commerce; Formare si consultanta. Pasii urmatori RURAL - Antreprenor.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.