Connie Larkin - Curs de Eficienta si Productivitate (21 noiembrie 2012)

Cursul, recomandat de Business-Edu si sustinut de Connie Larkin, va avea loc pe 21 noiembrie in Bucuresti, la BPP Professional Education - Str. General Vasile Milea, Nr. 4, langa AFI Palace Cotroceni.

Potrivit organizatorilor, Cursul de Eficienta si Productivitate vizeaza schimbarea paradigmei din care privim timpul. Odata schimbata aceasta perspectiva, obtinem o mai mare claritate asupra a ceea ce este de facut, ce este relevant de facut, mai multa putere, intentionalitate, focus marit, stare de multumire, lucruri facute complet fara experienta de impovarare sau coplesire: pe scurt - productivitate crescuta.

Beneficiile participarii la acest curs:
• Un alt fel de a te relationa la totalitatea a ceea ce este de facut astfel incat sa ai experienta de Putere, Libertate si Echilibru in fata a tot ce este de facut si realizat;
• Imbunatatire a vietii si o semnificativa crestere in productivitate;
• Disparitia senzatiei de impovarare legata de taskuri si repsonsabilitati;
• Un mod nou de a aborda obstacolele;
• Abilitatea de a se focusa asupra unui scop si a-l duce pana la capat; abilitatea de a se darui oricarui lucru care este de facut in orice moment;Energie, vigoarea unui intens angajament personal, care vine din a face ceea ce este de facut, fara a simti povara muntelui de responsabilitati.

Data limita de inscriere: 19 noiembrie 2012.

Pret: 240 euro + TVA.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.