Conspiratia celor bogati. Cele 8 reguli ale banilor
Autor: Robert Kiyosaki

Editura: Curtea Veche
Anul aparitiei: 2011
Titlu original:Conspiracy of the Rich. The 8 rules of Money

Cui se adreseaza: oamenilor de afaceri, managerilor, finantistilor

Cartea prezinta viziunea lui Robert Kiyosaki asupra economiei globale si analizeaza cauzele pentru care oamenii se confrunta cu dificultatile crizei contemporane.

Autorul infatiseaza complexul de factori care au creat haosul economic si prezinta propunerile sale de solutii pentru problemele financiare actuale. Conspiratia celor bogati demonstreaza ca momentele ce par a fi extrem de dificile reprezinta, de fapt, o oportunitate pentru oameni de a investi in educatia lor financiara.

Despre autor: Robert Kiyosaki este cunoscut ca autor al cartii “Tata bogat, tata sarac” - carte  de top in materie de finante personale, care a constituit o provocare si a schimbat modul de gandire a milioane de oameni de afaceri din lumea intreaga. Cu o perspectiva asupra banilor si a investitiilor care contrazice multe din invataturile conventionale, Kiyosaki si-a castigat reputatia unui om care vorbeste direct, cu indrazneala si curaj. Punctul sau de vedere conform caruia sfaturile “vechi”  (gasestie-ti un loc de munca, economisteste bani, scapa de datorii, investeste pe termen lung si diversifica) sunt sfaturi “proaste” (atat depasite, cat si gresite), infrunta statu quo-ul. Afirmatia sa: “Locuinta ta nu este un activ” a generat controverse, dar s-a dovedit corecta pentru multi proprietari de locuinte in momentul exploziei balonului speculativ imobiliar.

Pretul cartii la editura: 30 de lei.

Citeste aici alte prezentari ale unor carti dedicate antreprenorilor.