Cum sa vinzi un homar
Secretele unui antreprenor de succes
Autor: Bill Bishop

Editura: All
Anul aparitiei: 2004
Titlu original:How to Sell a Lobster. The money-making secrets of a streetwise entrepreneur

Cui se adreseaza: antreprenorilor, oamenilor de marketing si vanzari

Cartea este un ghid de marketing, insa nu unul obisnuit. Pentru a-si prezenta ideile si sfaturile, autorul alege o cale deosebita. Discursul teoretic este inlocuit cu o serie de mici povestiri, care descriu situatii concrete din lumea afacerilor, dificultati reale, intalnite de proprietarii unor mici afaceri in dorinta de a se dezvolta sau de a se mentine pe linia de plutire.

Fiecare povestire ne ofera o invatatura utila, o solutie la o problema practica. Scris in aceasta maniera, volumul ofera o lectura placuta pentru orice cititor. Stilul glumet adoptat de Bill Bishop face ca aceasta carte sa fie greu de lasat din mana.   

Cu ajutorul mentorului sau de incredere, Marketing Mike, Bishop ofera abordari, tehnici si strategii inedite prin care compania ta va atrage noi clienti si isi va creste vanzarile. Citind aceasta carte, vei gasi o serie de solutii pe care, cu inteligenta si simt practic, le vei putea aplica in situatii variate.

Despre autor: Bill Bishop este director executiv al Bishop Information Group Inc., o companie de consultanta in afaceri din Toronto. In indelungata sa cariera, Bill Bishop a fost consultant pentru mai mult de 4.000 de firme. De asemenea, el este autorul unor carti de succes, traduse in mai multe limbi.

Pretul cartii la editura: 19,90 lei

Citeste aici alte prezentari ale unor carti dedicate antreprenorilor.