Curs: “90 Day Pragmatic Coaching” sustinut de John Thompson (22 - 23 septembrie)

Cursul, organizat de Coaching - Vision, va avea loc in perioada 22 - 23 septembrie, la Blu Raddison Hotel, in Bucuresti.

Seminarul este conceput avand la baza filozofia organizatiilor din SUA, unde este vital ca oamenii sa obtina rezultate, unde totul este masurabil, scalabil si recompensat pe masura.

Publicul caruia i se adreseaza este format din: top manageri, middle manageri, traineri, psihologi si orice persoana care vrea sa obtina rezultate profesionale/personale in arii de dezvoltare clar definite.

Numarul maxim de participanti este de 30 de persoane.

Continutul cursului:
• 10 subiecte, fiecare fiind abordate in subdiviziuni;
• se bazeaza pe activitati de tipul “learn by doing”;
• cursantul va beneficia de un manual si o prezentare a tematicii;
• cursantul va trece prin fiecare proces individual.

Despre  John Thompson:
John Thompson este Managing Director si Lead Trainer la Metropolis UK. Din portofoliul sau de clienti fac parte companii ca: Sony Music (New York), Morgans Hotel Group (New York), Continental Cruise Lines (Miami), Epiphany Solutions (Leeds), Waldorf Astoria Hotels (New York). Experienta in domeniu este justificata prin colaborarea sa cu John Grinder, Richard Bandler si Michael Carroll, la NLP Academy, in Anglia.

In Romania a sustinut cursuri de hipnoza, master NLP, coaching, antrenand un numar semnificativ de coachi/manageri/traineri/consultanti/psihologi.
Programele sale de training au fost implementate si perfectionate atat in Marea Britanie cat si in Norvegia, SUA, Italia.

Trainer-ul a lucrat alaturi de oameni cheie din organizatii mondiale si a descoperit tiparele unui mediu in care este vital ca oamenii sa obtina rezultate. Un mediu in care totul este masurabil, scalabil si recompensat pe masura.  Acest lucru face diferenta in Programul <Option Be - 90 Day Pragmatic Coaching>”, spun organizatorii.

Mai multe informatii despre curs, precum si detalii privind inscrierea, pot fi gasite aici.

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.