Curs “Abilitati Antreprenoriale” (3 - 5 septembrie 2010)

Evenimentul, organizat de J’Info Training, va avea loc in perioada 3 - 5 septembrie, in Bucuresti, la sediul organizatorului.

Cursul isi propune sa dezvolte abilitatile antreprenoriale ale participantilor folosind exemple din experienta trainerului, studii de caz si diverse alte aplicatii practice.

Tematica abordata in cadrul cursului va fi urmatoarea: Analiza mediului de afaceri din Romania; Modalitati juridice in baza carora un antreprenor isi poate desfasura activitatea - asociatii civile, PFA, SC ... SRL, SC ... SA, forme speciale de asociere; Previziuni financiare si fiscalitate; Obiectul de activitate; Marketing, branding si competitivitate; Planul de afaceri modalitati de realizare; Negocierea si incheierea contractelor; Strategii de business; Managementul schimbarii; Creativitate si inovatie; Managementul proiectelor; Managementul riscului; Managementul obiectivelor si al performantei; Comunicarea in cadrul firmei si cu partenerii de afaceri.

Taxa de participare este de 900 lei/persoana, la care se pot acorda reduceri de 20% pentru studenti si de 15% pentru grupuri de minimum trei persoane precum si pentru membrii APOT.

Mai multe detalii pot fi solicitate aici.