Curs “Analiza Cost Beneficiu” (27 - 28 octombrie 2011)

Evenimentul este organizat de BEFC (Best Euro Financial Consulting) si va avea loc in perioada 27 - 28 octombrie, in Bucuresti.

Programul se adreseaza persoanelor care conduc firme private, sau care au ca sarcina de serviciu sa elaboreze documentatia pentru Accesarea Fondurilor Structurale, persoanelor aflate in posturi cheie precum contabil sef, director economic sau in orice alt post ce contribuie la managementul economic si financiar al firmelor, dar si celor care doresc sa elaboreze o Analiza Cost-Beneficiu conform normelor europene si nationale in vigoare.

Cursul este structurat in doua parti: partea teoretica, ce consta in livrare de cunostinte si informatii, si partea practica, ce consta in aplicatii practice pentru fiecare sesiune teoretica.

De asemenea, cursul isi propune sa familiarizeze participantii cu necesitatea, obiectivele, structura, modul de elaborare sau, dupa caz, intocmirea dosarului de achizitie publica pentru selectarea de consultanti care sa elaboreze Analiza Cost-Beneficiu.

Taxa pentru participare este de 1.000 lei/participant, insa cei care se inscriu pana la data de 16 octombrie beneficiaza de o reducere a taxei la 850 lei/participant.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.