Curs “Aptitudini esentiale de vanzare” (24 - 26 iulie 2009)

Evenimentul, organizat de C&C Training&Consulting, va avea loc in perioada 24 - 26 iulie, la Hotel Carmen, in statiunea Venus. Cursul se adreseaza unui spectru larg de persoane, dar este util indeosebi celor numiti de curand in posturi de vanzare. De asemenea, poate fi util si managerilor aflati la orice nivel ierarhic, care doresc sa-si formeze competente de vanzare dar nu au beneficiat pana acum de o instruire formala in domeniu.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Pregatirea vanzarii; Initierea contactului cu clientul; Identificarea necesitatilor clientului; Prezentarea solutiei; Tratarea obiectiilor; Inchiderea vanzarii; Urmarirea post-vanzare.

Taxa de participare este de 1.560 de lei + TVA/persoana, in care intra inclusiv cazarea si masa pe durata desfasurarii evenimentului. Se acorda un discount de7% la inscrierea a doi participanti din cadrul aceleiasi companii. La trei persoane inscrise, a patra beneficiaza de un loc gratuit. Termenul limita pentru inscrieri este 17 iulie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.