Curs ”Controlling. Profitabilitatea afacerilor” - Modulul II: Controlling - Instrumente si Conexiuni (27 - 28 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Exegens Management Consultants, va avea loc in zilele de 27 si 28 martie, la Hotel Ibis - Palatul Parlamentului, Bucuresti.

Cursul se adreseaza urmatoarelor categorii de persoane: specialisti si manageri in controlling; profesionisti in finante; manageri operatiuni, achizitii, IT, HR, vanzari, marketing; angajati in Supply Chain din productie, distributie si servicii.

Principalele teme abordate in cadrul acestui modul vor fi: Job Costing; Corporate Planning & Master Budget; Bugete Flexibile; Controlul Stocurilor; Sales Controlling; Abordarea Investitiilor; Implicatiile IAS/IFRS si Procesul de stabilire a bugetului.

Taxa de participare este de 310 euro + TVA/persoana, la care se acorda urmatoarele reduceri: 5% pentru minim trei participanti din cadrul aceleiasi companii, la un modul, si tot 5% pentru un participant la toate cele trei module ale cursului.

Data limita de inscriere este 23 martie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.