Curs ”Criza. Restructurarea profitabila a afacerii” (11 - 14 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Exegens Management Consultants, va avea loc in perioada 11 - 14 martie, la Hotel Ibis - Palatul Parlamentului, Bucuresti.

Cursul se adreseaza urmatoarelor categorii de persoane: manageri generali, manageri de marketing, manageri de vanzari, costing manageri, manageri de resurse umane, logistic manageri, manageri de productie,  purchasing manageri, quality manageri, angajati din controlling etc.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Piata si reproiectarea nomenclatorului cu produse profitabile - restructurare marketing; Reorganizarea si reproiectarea proceselor afacerilor dupa noua valoare client - restructurare operatiuni si organigrama; Caile de finantare si regandirea modului de abordare a sistemului de costuri - managementul furnizorilor si al stocurilor, costul activitatilor si al proceselor; Sistemului de monitorizare si de abordare al pierderilor - baza productivitatii.

Taxa de participare este de 400 de euro + TVA/persoana, la care se acorda o reducere de 5% pentru minim trei participanti de la aceeasi companie.

Data limita pentru inscriere este 6 martie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.