Curs de Business Practitioner NLP (12 decembrie 2008 - 26 septembrie 2009)

Evenimentul, organizat de Competent Consulting, se va desfasura in perioada 12 decembrie - 26 septembrie la U Business Center, din Bd. Iancu de Hunedoara Nr. 8, Bucuresti.

Cursul este structurat pe noua module si are ca obiective: dezvoltarea aptitudinilor de manager si lider, a capacitatii de motivare a altora; dezvoltarea abilitatior de comunicare, persuasiune si influentare a persoanelor cu care se intra in contact; dezvoltarea capacitatii de a lua decizii rapide, de a gestiona riscurile si situatiile de criza; dezvoltarea abilitatilor de gestionare a propriilor stari emotionale, de automotivare si a capacitatii de memorare si invatare.

Business Practitioner NLP se adreseaza: managerilor companiilor cu mai putin de 100 angajati; top si middle-managerilor din marile companii, in special managerilor de HR; persoanelor care isi pregatesc accesul in zona de middle- si top-management; trainerilor din domeniul resurselor umane; consilierilor, mediatorilor si facilitatorilor specializati pe zona business.

Taxa de inscriere este de 9.600 de lei + TVA, pentru plata esalonata, sau de 9.100 de lei + TVA, in cazul platii in avans. De asemenea, se mai ofera un bonus de 10% in cazul in care la curs participa trei persoane de la aceeasi companie, bonusurile nefiind cumulative.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.