Curs online pentru experti si manageri de proiect in domeniul Fondurilor Europene  (11 mai - 10 august 2009)

Evenimentul, organizat de Fundatia Eurolink - Casa Europei, se va desfasura online, in perioada 11 mai - 10 august.

Cursul este destinat exclusiv absolventilor de invatamant superior cu diploma de licenta si se adreseaza urmatoarelor categorii de persoane: manageri de proiect din sectorul public sau privat; consultanti si experti tehnici, care sunt implicati in elaborarea dosarului tehnic sau realizarea studiului de fezabilitate; functionari publici din echipele de gestionare a proiectelor din cadrul autoritatilor publice.

Participantii la curs vor parcurge module distincte, care vor acoperi teme precum: Managementul ciclului de proiect; Completarea cererii de finantare si realizarea dosarului tehnic al proiectului; Studiul de fezabilitate, analiza de risc si senzitivitate; Planul de afaceri, analiza cost-beneficii si bugetarea proiectului; Achizitiile publice si ajutorul de stat; Concurenta si preventia neregulilor, fraudelor si coruptiei in gestionarea proiectelor; Audit complex si financiar-economic; Strategii de relatii publice si comunicare.

Taxa de participare este de 1.485 de lei/persoana. Data limita pentru inscrieri este 4 mai. Mai multe informatii pot fi gasite aici.