Curs “Managementul Fondurilor Structurale” (27 aprilie - 11 iunie 2009)

Evenimentul, organizat de GETJM, va avea loc in perioada 27 aprilie - 11 iunie, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza urmatoarelor categorii de persoane: manageri din diferite companii nationale si multinationale, care sunt implicati in conducerea proiectelor companiilor si care coordoneaza echipe; membri in diferite echipe de proiect; reprezentanti ai institutiilor publice locale si centrale (Legea nr. 339/03.12.2007, art.5) si ai IMM-urilor; orice persoana care prin natura slujbei este implicata in elaborarea sau implementarea de proiecte; orice persoana interesata de domeniul managementului de proiect, al finantarilor europene, in special al Fondurilor Structurale.

Agenda cursului cuprinde urmatoarele teme principale: Cadrul financiar preliminar 2007- 2013; Introducere in documente; Mecanismul institutional si sistemele de implementare; Metodologia PCM; Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Proiect; Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurala. Proiect; Modele de bune practici.

Taxa de participare este de 2.500 de lei/persoana (TVA inclus), la care se acorda o reducere de 5% pentru cel putin trei persoane din cadrul aceleiasi companii. Mai multe informatii pot fi gasite aici.