Curs "Managementul lantului de distributie - aprovizionare” (17 - 19 iulie 2009)

Evenimentul, organizat de C&C Training&Consulting, va avea loc in perioada 17 - 19 iulie, la Hotel Ramada, in Brasov. Publicul tinta este format din: manageri de top; manageri din aprovizionare, desfacere, marketing; managementul operational - marile procese de productie; angajati din departamente de logistica, depozitare, transport; departamente financiare.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Concepte de baza in SCM (Supply Chain Management); Strategii, Planificare si Multi-Channel SC; Logistica organizationala si pe lantul de distributie; Managementul valorii pe lantul logistic; Eficacitatea si eficienta lantului logistic; Managementul performantei pe lantul logistic; Reproiectarea proceselor lantului logistic - Modelul SCOR; Colaborare in planificare, prognoza si reaprovizionare; Performanta proceselor colaborative pe lantul logistic.

Taxa de participare este de 1.590 de lei + TVA/persoana, suma care include si cazarea si masa pe toata durata desfasurarii evenimentului. Mai multe informatii pot fi gasite aici.