Curs "Managementul talentului si pregatirea succesiunii" (15 - 16 decembrie 2009)

Evenimentul, organizat de Codecs, prin HR Vocational School, va avea loc in zilele de 15 si 16 decembrie, la Centrul de training Codecs din Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Instrumente fundamentale in managementul talentului; Strategia de business si planificare; Planificarea succesiunii; Planificarea talentului; Managementul talentului; Achizitia talentelor; Dezvoltarea talentului; Retentia talentelor; Evaluarea eficacitatii si a propriului succes.

Cursul este recomandat pentru: practicienii de HR si de Learning&Development responsabili de/sau implicati in managementul talentului; managerii de linie cu responsabilitati in gestionarea procesului de talent; consultantii sau furnizorii externi de invatare si dezvoltare, care doresc sa-si formeze aptitudini si cunostinte in domeniul consultantei pentru companiile client existente si potentiale.

Taxa de participare este de 396 de euro + TVA/persoana, la care se acorda urmatoarele reduceri: 10% - 12% pentru 2 - 4 programe achizitionate; 5% pentru cursanti sau absolventi ai "Certificate in Personnel Practice".

Mai multe informatii pot fi gasite aici.