Curs “Managementul timpului si managementul propriu” (31 iulie - 2 august 2009)

Evenimentul, organizat de C&C Training&Consulting, va avea loc in perioada 31 iulie - 2 august, la Hotel Carmen, in statiunea Venus.

Cursul se adreseaza unui spectru larg de persoane, dar este util indeosebi celor care au fost numite de curand in posturi ce presupun activitatea de vanzare. Este deopotriva util si managerilor aflati la orice nivel ierarhic, dar care nu au beneficiat pana acum de o instruire formala in domeniu si doresc sa-si formeze competente de management al timpului.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Pregatirea activitatilor curente. Elaborarea unei agende; Motivatii personale si influenta lor asupra problemelor legate de managementul timpului; Stabilirea prioritatilor. Planificarea timpului in mod proactiv; Comportament asertiv in managementul timpului. Capacitatea de a spune NU; Rezolvarea corespondentei; Utilizarea listelor pentru organizarea timpului; Indicatii si tehnici de management al timpului.

Taxa de participare este de 1.360 de lei + TVA/persoana. Suma acopera inclusiv cazarea si masa pe durata desfasurarii evenimentului. Termenul limita de inscriere este 24 iulie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.