Curs Manager Proiect (10 - 18 decembrie 2011)

Evenimentul, organizat de Ira Test Consult, va avea loc in zilele de 10 - 11 si 17 - 18 decembrie, la Hotel Golden Tulip Times, in Bucuresti.

Cursul este dedicat tuturor celor care doresc sa invete sa scrie un proiect ce are ca scop obtinerea de fonduri structurale. Participantii sunt incurajati sa-si aleaga o idee de proiect inca de la inceputul programului si sa dezvolte proiectul pana la finalul cursului, sub coordonarea lectorului. Proiectul va constitui proba practica a examenului sustinut in vederea certificarii CNFPA.

Tematica abordata in cadrul cursului va fi urmatoarea: Management de proiect - notiuni introductive; Ciclul de viata al proiectelor; Analiza cost-beneficiu si studiul de fezabilitate; Planificarea proiectelor - planificarea activitatilor, planificarea resurselor umane si planificarea bugetului; Implementare, monitorizare, control - managementul proiectului, metoda valorii dobandite; Evaluarea proiectelor; Acorduri si contracte. Aspecte legislative ale contractelor - contracte comerciale, contracte de munca; Legea achizitiilor publice; Surse de finantare ale proiectelor; Aspecte ale proiectelor finantate din fonduri stucturale.

Taxa participare este de 1.100 lei/persoana.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.