Curs “Manager proiect - fonduri structurale” (8 - 16 octombrie 2011)

Evenimentul este organizat de BEFC (Best Euro Financial Consulting) si va avea loc in zilele de 8 - 9 si 15 - 16 octombrie, in Bucuresti.

Programul se adreseaza atat persoanelor care doresc sa dobandeasca informatii si cunostinte cu privire la elaborarea unui proiect pentru accesarea de fonduri nerambursabile, cat si celor care doresc sa isi valideze cunostintele dobandite pe cai informale. Cursul isi propune sa ofere informatii cu privire la identificarea unei linii optime de finantare, criteriile de eligibilitate ce trebuie intrunite in vederea accesarii liniei de finantare, pasii necesari pentru a scrie un proiect ce poate beneficia de finantare nerambursabila.

Structura cursului cuprinde doua parti: partea teoretica, ce consta in livrare de cunostinte si informatii, si partea practica, ce consta in aplicatii practice pentru fiecare sesiune teoretica.

Taxa de inscriere este de 800 lei/participant, insa cei care se inscriu pana la data de 6 octombrie beneficiaza de o reducere a taxei la 600 lei/participant.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.