Curs: Online PR Boot Camp, editia a IV-a (19 - 20 septembrie 2012)

Training-ul, organizat de Evensys, va avea loc in perioada  19 - 20 septembrie 2012, la Bucuresti.

Evenimentul isi propune sa ofere un bagaj de cunostinte de baza despre noile medii de comunicare si sa dezvolte abilitatea de a realiza o strategie social media corecta, folosind tactici specifice.

Publicul-tinta: oameni de comunicare si marketing din companii si agentii de PR si advertising, care doresc sa fie la curent cu cele mai noi tendinte din new media si sa afle cum pot folosi instrumentele online in promovarea  si strategia propriilor companii sau branduri.

Numarul de locuri: 30 de persoane.

Trainingul va fi sustinut de specialisti independenti sau din agentii interactive si companii specializate in comunicarea digitala. Participantii vor descoperi cum pot folosi noile tehnici si instrumente disponibile, integrandu-le in strategia de comunicare, cum sa creeze si sa aplice tactici online de succes, dar si cum sa construiasca si sa mentina reputatia unui brand pe canalele online.

Printre invitatii la training se numara Cristian China Birta (co-fondator, Blogal Initiative), Monica Jitariuc (Online PR Director, The Practice), Alexandru Negrea (Social Media Manager, BCR), Cristina Bazavan (Jurnalist si Blogger, Bazavan.ro), Cristian Manafu (Managing Partner, Evensys ), Costin Cocioaba (Owner, Refresh.ro).

Participantii la training vor primi Online PR Handbook, un manual util pentru orice practician din domeniul Relatiilor Publice. Brosura contine informatii practice, notiuni, termeni si definitii din social media si Online PR, fiind un bun indrumator pentru cei care doresc sa se perfectioneze si sa foloseasca in mod avantajos aceste concepte. Manualul este atat un rezumat, cat si un suport pentru cursul intensiv de doua zile si este un ghid generic al omului de comunicare.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite aici.