Curs "People management" (8 - 9 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Codecs, prin HR Vocational School, va avea loc in zilele de 8 si 9 aprilie, la Centrul de training Codecs din Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Schimbari in rolul unui manager de linie - componenta HR; Legislatia in vigoare in domeniul personalului; Managementul talentului - un factor cheie; Recrutare si selectie; Evaluarea performantei; Invatare si dezvoltare; Proceduri disciplinare; Finalizarea perioadei de angajare; Indicatori cheie in evaluarea performantei; Stabilirea unui plan de actiune.

Cursul este recomandat pentru: manageri responsabili de performanta echipei lor, a caror specializare este diferita de managementul de personal si dezvoltare; manageri de linie preocupati de dezvoltarea profesionala a angajatilor.

Taxa de participare este de 396 de euro + TVA/persoana, la care se acorda urmatoarele reduceri: 10% - 12% pentru 2 - 4 programe achizitionate; 5% pentru cursanti sau absolventi ai "Certificate in Personnel Practice".

Mai multe informatii pot fi gasite aici.