Curs "Prospectarea si stabilirea intalnirilor de vanzare prin telefon. Suna un client si incheie o vanzare" (13 - 15 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Trade Consult, va avea loc in perioada 13 - 15 februarie, la Hotel Piemonte, in Predeal.

Cursul va aborda urmatoarele teme: Prospectarea si programarea intalnirilor de vanzare prin telefon; Telefonul ca instrument de vanzare - afaceri; Prospectarea unor informatii noi de vanzare; Elaborarea unui plan de prospectare; Principiile programarii prin telefon;  Structurarea abordarii; Apelul telefonic initial; Structurarea apelului telefonic; Structurarea abordarii. Trimiterea materialelor publicitare; Cateva puncte cheie pentru reclama/promovarea vanzarii; Telefonul de revenire; Tratarea obiectiilor; Obiectii comune si cum sa le tratam; Exercitii.

Taxa de participare este de 1.580 de lei + TVA/persoana, la care se pot aplica urmatoarele reduceri: 3% si 5% pentru inscrierea a minim doi, respectiv trei participanti din aceeasi companie; 3% pentru companiile care au mai avut participanti la modulul 1st Sales Coach.

Taxa include cazare si masa pe toata durata desfasurarii evenimentului. Data limita pentru inscrieri este 5 februarie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.