Curs “Tehnici de luare a deciziilor dificile si rezolvare creativa a problemelor” (28 - 30 august 2009)

Evenimentul, organizat de C&C Training & Consulting, va avea loc in perioada 28 - 30 august, la Hotel Carmen, in statiunea Venus. Cursul se adreseaza urmatoarelor categorii de persoane: cei care au fost numiti de curand in posturi de manageri; manageri aflati la orice nivel ierarhic, dar care nu au beneficiat pana acum de o instruire formala in domeniu si doresc sa-si formeze competente manageriale; specialisti din domeniul tehnic, economic si stiintific care doresc sa-si sporeasca sansele de promovare in cariera.

Temele abordate in cadrul cursului vor fi: Luarea deciziilor - obiective; Factorii de care depinde elaborarea unei decizii; Decizii programate si decizii neprogramate; O abordare structurata a rezolvarii problemelor neprogramate; Limitarile abordarii structurate; Capcane posibile in elaborarea deciziilor; Procese decizionale de grup; Identificarea si abordarea riscului in procesul decizional; Instrumente in sprijinul procesului decizional; Gandirea laterala; Brainstormingul; Listele; Matricele; Bucla decizionala; Diagrama Cauza-Efect.

Taxa de participare este de 1.320 de lei + TVA/persoana. Suma acopera inclusiv cazarea si masa pe durata desfasurarii evenimentului. Termenul limita de inscriere este 21 august. Mai multe informatii pot fi gasite aici.