Descopera-ti  Elementul
Cum sa-ti afli talentele si pasiunile si cum sa-ti transformi viata
Autor:  Sir Ken Robinson
 

Editura: Publica
Anul aparitiei: 2014
Titlul original: "The Element: How Finding Your Passion Changes Everything"
 

Cui se adreseaza: antreprenorilor, managerilor  

Aflata pe lista de best seller-uri New York Times, cartea inovatoare scrisa de Sir Ken Robinson a introdus cititorilor un nou concept de auto-dezvoltare prin convergenta dintre talentele innascute si pasiunile personale.

Descopera-ti elementul” vine intr-un moment in care preocuparile privind starea economiei, a educatiei si a mediului continua sa creasca, iar necesitatea de a ne conecta la talentele si pasiunile personale nu a fost niciodata mai mare.

Sir Ken Robinson explica demersul sau: ”Expeditia in cautarea Elementului tau este realmente o calatorie pe doua cai. Este o calatorie interioara, menita sa exploreze ce se afla in tine; este o calatorie in afara, menita sa exploreze oportunitatile din lumea ce te inconjoara. Scopul acestei carti este sa te ajute sa-ti gasesti calea. Daca iti vei duce la implinire expeditia depinde de devotamentul tau si de taria ta de caracter, precum si de cat de mult pui pret pe posibila rasplata. Daca esti gata sa faci cele necesare, am incredere ca vei gasi in aceasta carte o multime de lucruri care sa te ajute si sa te inspire”.
 

Despre autor:
Sir Ken Robinson, PhD, este un reputat lider international in domeniul dezvoltarii creativitatii, inovatiei si a resurselor umane. in anul 1998 a condus o comisie nationala pe probleme privind educatia, creativitatea si economia, de pe langa Guvernul Marii Britanii. in anul 2003, a fost innobilat de catre Regina Elizabeth II pentru serviciile aduse artelor. Conferentiaza in intreaga lume pe tema provocarilor creative cu care se confrunta mediul de afaceri si educatia in noua economie globala.

Pretul cartii la editura: 46,55 lei

Citeste aici alte prezentari ale unor carti dedicate antreprenorilor.