Digital Marketing Forum (25 - 26 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Evensys, va avea loc in zilele de 25 si 26 februarie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel, in Bucuresti.

Prima zi a evenimentului va include doua conferinte si sase seminarii, sustinute de specialisti in new media din tara si strainatate. In cea de-a doua zi, vor fi organizate  workshop-uri dedicate aprofundarii noilor tendinte din mediul online si identificarii de solutii viabile pentru campaniile de comunicare.

Printre subiectele abordate in cadrul forumului se numara: strategiile de promovare prin motoarele de cautare si impactul asupra cresterii notorietatii brandurilor; marketing prin SMS; marketing viral; social media; blogging; campanii interactive complexe; dar si cum se poate masura eficienta marketingului digital.

Taxa de participare este de 125 de euro + TVA/persoana, la care se aplica o reducere de 10% pentru cel putin trei participanti din cadrul aceleiasi companii. Pentru inscrieri si plati efectuate pana la data de 13 februarie, taxa este de 99 de euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.