Digital Marketing Forum (24 - 25 februarie 2010)

Evenimentul, organizat de Evensys, va avea loc in zilele de 24 si 25 februarie, la hotel Radisson Blu, in Bucuresti.

Digital Marketing Forum este un eveniment dedicat promovarii brandurilor in zona new media. Principalele subiecte dezbatute vor fi: Care sunt tendintele ce se prefigureaza in Romania in digital marketing; Cum sa cresti eficienta campaniilor online prin noi metode de targetare; Cum sa imbini cu succces social media, SEM si SEO; Cum sa planifici, sa dezvolti si sa evaluezi rezultatele unei campanii de marketing digital; Cum sa dezvolti campanii eficiente bazate pe advergaming sau video content; Cum sa vorbesti cu consumatorii pe platformele mobile.

In cea de-a doua zi a evenimentului, vor fi organizate trei workshop-uri specializate, dedicate eficientizarii campaniilor de marketing in mediul online, prin construirea unui raport optim intre trei dimensiuni-cheie - strategie, planificare si creativitate.

Publicul tinta este format din: directori si manageri de marketing; brand manageri; directori de creatie; directori de strategie; manageri de comunicare; directori de media; manageri din new media; manageri de research; brokeri online; furnizori de servicii online.

Taxa de participare la conferinta este de 125 de euro + TVA/persoana, iar pentru participarea separata la cele trei workshop-uri este de 175 de euro + TVA/persoana. In cazul inscrierilor la ambele evenimente (conferinta si workshop-uri) taxa de participare este de 250 de euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.