Doua noi produse de garantare de la FNGCIMM


Destinate IMM-urilor, garantiile sunt emise in maxim 24 de ore, in baza unei notificari transmise de banca, fara a fi necesara prezentarea altor documente.

Cele doua noi produse de garantare oferite de FNGCIMM (Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii) sunt Garantia expresa, irevocabila si neconditionata si Garantia emisa in baza Plafonului de garantare, se arata in comunicatul de presa.
 

Produsele se afla in faza de implementare in parteneriat cu bancile comerciale si permit IMM-urilor un acces mai usor la un credit bancar asigurand intr-un procent de pana la 80% completarea garantiilor proprii.
 

Noie produse reduc semnificativ timpul de procesare a solicitarilor de garantare. De asemenea, acestea reduc si costurile de provizionare aferente finantarilor garantate de FNGCIMM datorita caracterului expres, irevocabil si neconditionat al garantiei si al faptului ca plata garantiei se face in procent de 100% din soldul garantiei, in termen de 15 zile de la primirea cererii de plata.
 

Avantajele noilor produse se aplica si in cazul garantarii creditelor bancare destinate co-finantarii proiectelor selectate de autoritatile de implementare a schemelor de finantare sustinute din fonduri europene.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii