e-nnovation Conference (23 - 24 septembrie 2010)

Evenimentul, dedicat noutatilor si tendintelor din sectorul e-commerce, va avea loc in zilele de 23 si 24 septembrie, la Poznan, in Polonia.

In cadrul conferintei vor fi abordate schimbarile dinamice de pe piata comertului online din Europa Centrala si de Est, precum si deciziile cheie si miscarile strategice ale celor mai importanti jucatori si retetele lor privind crearea si administrarea unor magazine online de succes.

Printre speakerii prezenti la eveniment se vor numara experti de top la nivel mondial, specialisti care administreaza si investesc in cele mai mari companii de pe piata de e-commerce din lume.

Pe durata evenimentului vor avea loc: discutii despre studii de caz interesante; prezentari privind noi tehnologii, solutii inovative si posibilitatea utilizarii lor in sectorul e-commerce; discutii legate de posibilitatile de dezvoltare in domeniul comertului online, acordand o atentie deosebita factorilor specifici anumitor regiuni;  prezentarea unei game largi de solutii pentru optimizarea si cresterea vanzarilor, folosind exemple de pe pietele din Europa Centrala dar si de pe piete la nivel global.

De asemenea, cei care au o idee inovatoare ce poate revolutiona sectorul e-commerce, isi pot depune proiectele pana la data de 16 august, la sectiunea dedicata competitiei. In prima faza, vor fi selectate cele mai bune cinci idei de proiecte, care vor trece in etapa doi, avand sansa sa-si prezinte proiectul in fata unui grup de experti si a participantilor la conferinta din septembrie. Castigatorul va primi un premiu in valoare de 10.000 de euro, suma pe care o va putea investi in lansarea si dezvoltarea ideii prezentate.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.