Europreneurship Workshop (6 - 15 mai 2011)

Evenimentul, organizat de EEF (European Entrepreneurship Foundation), Universitatea Babes-Bolyai si Fundatia Ergo, va avea loc in intervalele 6 - 8 si 13 - 15 mai, in cadrul Universitatii Babes-Bolyai - Facultatea de Economie, din Cluj-Napoca.

Aflat la cea de-a doua editie, evenimentul isi propune sa vina atat cu motivatia, cat si cu informatiile practice necesare inceperii unei afaceri de la zero, intr-un cadru care sa faciliteze transferul de know-how de la antreprenori experimentati si investitori la start-up-uri.

Workshop-ul - sustinut in limba engleza - se adreseaza atat tinerilor antreprenori care doresc sa puna bazele unei afaceri, precum si echipelor deja formate care cauta sa se perfectioneze.

Lista speakerilor include antreprenori locali - care au reusit sa construiasca afaceri pe care ulterior le-au vandut unor mari corporatii, investitori, precum si profesionisti din zona private equity  De asemenea, la eveniment vor fi prezenti si antreprenori din Germania, Ungaria si Sillicon Valley.

Discutiile vor acoperi subiecte precum: inceperea unei afaceri, realizarea planului de business, obtinerea capitalului, extinderea in cadrul / in afara CEE (Europa Centrala si de Est), exitul.

Inscrierile la workshop se pot face aici, pana la data de 1 mai.

Taxa de participare este de 50 lei/persoana.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.