Eveniment VentureConnect (8 decembrie 2010)

Evenimentul, organizat de Evensys in parteneriat cu casa de avocatura Biris-Goran, va avea loc pe 8 decembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, sub umbrela NetCamp 2010.

VentureConnect isi propune sa fie o platforma prin care dezvoltatorii sa interactioneze cu nume mari de pe piata de investitii, sa afle bunele practici in cazul unei finantari si sa atraga capital suplimentar pentru propria afacere.

Evenimentul va include doua sesiuni. In prima parte a zilei, antreprenorii selectati isi vor prezenta proiectele in fata investitorilor prezenti, fiind ulterior invitati sa participe la o sesiune de discutii detaliate despre propriul proiect cu investitorii direct interesati.

VentureConnect se bucura de sprijinul unui board de mentori care aduna mari jucatori din domeniul online, cunoscuti antreprenori locali si avocati experimentati. Rolul acestora este de a selecta proiectele si de a-i indruma pe participanti pe parcursul competitiei pentru a-i ajuta sa foloseasca eficient toate resursele si atuurile business-ului.

Inscrierea proiectelor la VentureConnect este gratuita. Antreprenorii interesati sa participe la competitie trebuie sa trimita un sumar al proiectului in limba engleza la adresa de e-mail postata pe pagina evenimentului, incepand cu 1 noiembrie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.